Rabu, April 09, 2008

Buat Raja Anbreen yang berada di bumi Alaska

Sayang, I nk cakap ni

I rasa I rindu U sangat malam ni.
I peliklah, kita sama tempat belajar
tapi nak jumpa susah betul

dan I rasa, kita makin jauh
tak tahu lah, mungkin I seorang saja yang terasa macam ini.
atau mungkin, U sibuk dan I pun sibuk
maklumlah, I sibuk dengan gadis-gadis baru I, dan U lagi-lah sibuk dengan 'tetek-tetek' U.
tak begitu sayang?

dan...haa! tengok! dah mengalir air mata pondan mak.
sentimental recall back time- don't disturb!

tapi, tak mengapa-lah.
biar I pendam seorang je perasaan ni.
mungkin tak lama, elok la tuh.
dan, I tak tahu kenapa perlu wujud perasaan ni sedangkan I tahu
kita sedang sibuk menggapai cita-cita.
I dengan cita-cita untuk bergelar Lelaki Idaman Malaya dan U dengan cita-cita untuk menjadi penulis, sama macam your mom.

dan hari ini, masuk-lah hari ke- 19 kita tidak bertemu
dan I benci dialog berikut

"So, what's up with used to be ur bestfriend?" she asked

I replied, "Who?"

"that Raja thingy, who u always mentioned before" she answered

"Oh, we are great. Maybe been busy in our own world. What did u mean by used to be my bestfriend?" I asked

"tak der lah, I tengok U diam je now, never story about her nymore" kata dia

"No-lah, masing-masing busy kot, dah nak habis sem kan..." I jawab.

*sigh

"mestilah I suka, nak-nak U yang akan sangat-sangat dekat dengan I nanti"-November, 2007.

oh! I really missed that moment.
Good night everyone.


3 ulasan:

Anbreen,Aziz berkata...

u tahu tak i pon rindu gila babi kat u.babi pun tak rindu macam i rindu u tahu?sanggup i mendaki tangga cafe atas semata2 nak pergi makan dengan u.woooh.btw,sape yg ckp bnd usd to be tu?nak kene lempang?

si adlynn :) berkata...

wei wei wei
sharing is caring
jum share dgn teteks :D
hahaha

la voice berkata...

halalaaaa..miss ur bff?biasa la kat campus..masing2 busy..tapi terpulang kat diri masing2,jgn sampai lupa kat kwn2 lama kan...i do feel u ...hehee