Sabtu, April 05, 2008

I admire you, Mama Juwie.

Majalah Mangga- semua tertipu dengan hasil karya, yang penulisnya nyata mengalami kekeliruan gender. Mesti kamu pernah terbayang-terbayang kamu menjadi gadis/jejaka penghias muka depan yang bergambar di kolam renang bersama pakaian yang basah. kan?

Auww. Seksi! Seksi apak kau! Menangis mak apak kat kampung tgk gambar anak mcm tuh. Ini bagi orang kampung. Aku orang bandar. Orang kl. Tlg jgn sebut keyyyy ellll. Aku geli.
Bagi yang perempuan, wajib menonjolkan apa yang memang tertonjol.
Kementerian, tiada akta ke untuk penerbitan bahan porno ni?

Sibuk tahan dvd anime lucah, playboy dari masuk market malaysia, tapi kenapa masih ada bahan bacaan bodoh macam ni? Rakyat kita masih sangap membaca kisah-kisah artis murahan Malaysia

“saya terserempak lembaga hitam menakutkan sewaktu berusia 5 tahun” kata artis A.

“saya kecewa teman lelaki tidak belikan hadiah hari jadi” ungkap artis B.

Bodoh. Ini bukan karya ilmiah. Sedarlah. Mereka mengaut untung berjuta(aku kira sbb sudah lama kan majalah tuh?) Buah dada hampir tersembul keluar. Ketiak artis wanita yang berdaki jangan cerita la.

Meremang bulu roma aku tengok. Hentikan. Aku lebih rela membeli FHM(versi America), legtease, pursedogs, canoe times (itu semua porn dan almost porn magazine yang aku tahu)
Haha.

Apa? Aku dengar kau kata aku pervert?
Tidak. Aku bukan pervert. Mmg lumrah, aku adam dan kau hawa. Kau mmg tercipta untuk puaskan nafsu aku. Eh. Maaf. Bersama memuaskan nafsu masing-masing(dgn syarat,bernikah=halal) Kenyataan hipokrit aku selalu dengar. Berapa ramai perempuan yang dapat kekalkan dara dia di Malaysia ni sehingga kahwin? Buktikan. Opss. Terlajak. (ha ha)

Cukup di sini. Mari boikot majalah Mangga!
Oh ya! Siapa di sini tahu ke mana hilangnya paris Hilton Malaysia?(Ina Naim)
Langsung tak sesuai. Ina naim tidak punya porn video sendiri, tidak memelihara Chihuahua, dan hanya menyandang beg vincci(murah). Tidak seperti Paris Hilton yang memikul beg Coach, Louis Vuitton.

Geli geleman aku.

4 ulasan:

nimmynisa berkata...

i sokong you dhaaaooosss !

nurulafiqah :) berkata...

ok, ini sangat tepat, padat & mampat ok?!
betul kata kau.
sangat disokong 200%
boikot majalah mangga!!

Bunga berkata...

terharu mak..otak kau ni 1st class

starrocker berkata...

i dont boikot majalah mangga..
whats the difference between majalah mangga and other international entertainment magazine in the us or in the uk such as entertainment weekly..singapore,LIME(cehh mentang2 la skarang issue m'sia s'pore.hahah)..sama jer..budak2 kita ni bila tengok artis melayu je macam mengeji..tapi mengagung2kan artist matsalleh tu haa..bagi aku semua sama.i dont even like the matsalleh's still..yang melayu pulak macam nak copy2 the matsallehs..its like they dont even have their own identity or style at all..these kids gotta think out of the box la before nak boikot sesuatu benda..relate with other things 1st.