Rabu, Julai 16, 2008

My biggest mistake ever

Ya. Aku tahu. Usah beritahu dan berulang-ulang kali cakap aku antara orang yang rugi.
Hentikan. Sebelum mata kamu bengkak sebelah atau, kamu akan berjalan tempang ke kelas selama seminggu.
Ya. Rugi. Tersangat rugi. Aku terkilan. Sakit hati. Aku rasa aku telah ketinggalan sebuah 'majlis ilmu' dan rancangan TV yang konon menampakkan kerajaan sangat cool, tetapi hakikatnya seperti membuka pekung di dada.

Aku sebenarnya, terlepas menonton Debat antara Shabery Cheek dan Anwar Ibrahim.
Sekarang, aku sedang mendengar 'ulasan percuma' daripada 'orang kuat politik' di kolej aku. Sangat menarik.

Sudah-lah, aku perlu menanti laman-laman web porno, eh laman web politik memberi ulasan dan mungkin bernasib baik, ada rakaman arkib debat itu tadi. Damn it.

Aku memang insan yang rugi.

Terima kasih ya sofia.

6 ulasan:

misshetrek berkata...

kritikan membina : tgk utube.dh ade pon.sile2 laa bg ulasan selanjutnye..
;P

MaGGoT World berkata...

klu nak wat koleksi...torrent die oun da ade kat jiwang torrent...jgn lupe seed!!

ami___ berkata...

i baru dapat videonya dari rakan se-opis. nak tengok malam ni sambil kunyah popcorn :P

Katak Yang Hina berkata...

dekat youtube dah ader dah

Ferdows D. Isaac berkata...

Misshetrek,
I got no idea
kalau I ulas pn, it's still the same
typical one
heh

Megat,
aku da download kat limewire
damn it
Cant play it
haha

Ami,
so whatdaya think?
Best ke pop corn?
haha

Katak,
Yeah. I've watched it
Thanks for the info

schuhz m. berkata...

i didn't get to see it either but my BEL lecturer was nice enough to give me a review of it. haha.