Rabu, Oktober 29, 2008

Ralat

Sekarang aku punya banyak masa terluang. Jadi, aku ingin tulis blog banyak-banyak. Lagipun, aku mahu nampak entry-entry bulanan aku seimbang, tidak berat sebelah. Sama banyak. Buat masa ini aku perasan bulan Ogos adalah bulan paling banyak entry. Itu semua kerana "abang sedang hati 'koyak'". Mencarut mengarut semuanya 'men' di dalam blog ini. Tapi bila sedang rajin macam-macam pula benda nak berlaku. Aku tak tahu kenapa nak upload photos asyik error saja. Sakit hati tahu tak. Semua benda yang aku hendak tulis perlu ada gambar-gambar sebagai 'penyeri'. Benci tahu tak.

Esok kita lihat, kalau sudah ok aku mula cerita. Kalau tidak ok juga, aku delete saja account blog ini dan buat blog baru. Seperti bloggers semua sedang buat sekarang. Jadi trend sekarang tahu! Aku pun tak ingin ketinggalan mengikut arus peredaran masa.

3 ulasan:

Rozana Alia berkata...

erm, I terlampau sayang akan blog I untuk delete kannya. Eh, trend ke??????

benjamin aka pekik lunak berkata...

..tutup blog dan bukak blog baru. saya baru tahu ini satu trend.

Ferdows berkata...

Roe, Benjamin,
Hahaha
tak tahu lah
tapi sebab ramai dah buat so I anggap ianya satu trend, fenomena
bukan fenomena alam ok
hahaha