Isnin, Disember 01, 2008

Disember

Satu haribulan dua belas tahun 2008. 11 bulan berlalu penuh suka duka dan satu bulan lagi sebelum melabuhkan tirai tahun 2008.
Selamat datang 2009, bakal menjadi tahun kedua di Universiti dan tahun di mana berlalunya zaman belasan tahun. 
Lupakan perkataan 'belas' di belakang setiap kali menjawab pertanyaan "Berapa umur kamu?"
Selamat datang perkataan 'puluh' setiap kali menjawab pertanyaan "Berapa umur kamu?"

Tapi, 20 bukanlah sangat tua. Ya? Pembawaan diri yang mencerminkan segalanya. Cewah.
Satu bulan tempoh yang agak lama dan masih banyak perkara yang perlu diselesaikan.

Selamat datang Disember!

6 ulasan:

alyaa berkata...

TUA DAAAAAAAH ;p
so tell me, how was your teenage years ?

Tanpa Nama berkata...

apa ada pd umur....

segala nya hanya nombor yg mbezakan semua insan....

engkau pasti tahu kan..???

selangkah lagi kita tinggalkn 2008.

stahun perkenalan bersamamu rakanku....

mari matang bersama...

lupakan kritikan yang pernah dilemparkan tahun ini.....

hanya hati yg berani akan berjaya.....

(ayat2 mintak penumbuk)

ko kn new black book...???

=F=

P/s: Idop Sentul!!!!

ahhahaahha!!!

Provost berkata...

Haha,memang betul..
Terasa sperti sudah dewasa dan terdetik juga hati ini untuk berumah tangga..
Oupps..!!
Hmmm...
20 masih belum dewasa kan..??
Nak masuk club pun takut-takut, kena lah bersabar satu tahun lagi..
Hikhik..

P.S:Keputusan peperiksaan akhir akan keluar bulan ini, bersama-sama lah kita hadapi 'tarikh keramat' itu dengan sabar ya..
:-)

syaNa berkata...

kenapa tiada banyak update sejak cuti sem??

well, being 20 bermakna hidup kita makin matang dalam menilai dan membuat sesuatu keputusan.

jgn leka, jangan lalai. enjoy tetap enjoy tetapi di satu tahap pabila bermula usia "puluh", akan mula rasa penat.

Ferdows berkata...

Alyaa,
apa yang I boleh cerita to you?
Kita beza setahun je kan?:P

Fiq(aku tahu itu kau),
ye setahun dah kita berkawan. Ingat, tempoh masa berkawan bukan lah segalanya. Ppl changed for better or worst we didn't know:)

Provost,
rumah tangga lah sangat selagi kita tak habis diploma. Hahah.
Aku tak boleh bayang nanti result keluar bagaimana. Haih.

Syana,
sorry. Been busy lah banyak benda nak kena buat:P
tak sabar ni nak masuk 20.
Hahahah

little miss shy berkata...

tak lupa juga disember harijadi aku yeee :D 9 DISEMBER! :D