Ahad, Disember 14, 2008

Ipod Classic 160GB (Iklan)

Kami saudagar 4 beradik yang memang terkenal di seantero dunia hanya dengan berdagang Ipod. Hahaha. Akibat ketandusan idea, aku mahu menolong seorang rakan berniaga. Beri laluan lah memandangkan aku pun sekarang malas mahu 'mengarut' di sini. Tipu lah kamu tidak tahu apa itu Ipod. Dan, kepada mereka yang Google Ipod Classic dan tiba di sini, tahniah kerana kamu berada di tempat yang sepatutnya. Kita mula. Ada 3 jenis Ipod untuk dijual di sini, semuanya baru di dalam kotak dan hadir bersama warranty. 

Ipod Classic 160 GB/ BRAND NEW!- RM 900
Ipod Classic 120 GB/ BRAND NEW!- RM 850.

Mengapa beza hanya RM 50? Ipod 160GB itu hanya tinggal satu yang terakhir cuma warranty-nya sudah obscelete. Jika kamu mementingkan warranty, tidak mengapa. Boleh pilih yang 120GB.

Perbezaan Harga Pasaran
Jika di semua outlet Machines sekarang, Ipod Classic 160GB sudah tiada. Cuma yang ada hanya Ipod Classic 120GB berharga RM999. Jadi, kamu boleh berjimat sebanyak RM149 jika berurusniaga dengan kami/rakan aku. Banyak tuh boleh buat belanja 2-3 hari. Harga di Machines mungkin sementara sempena krismas. Tidak silap aku, current market price lebih kurang RM1200 (120GB) Klik di sini untuk kepastian.


Ipod Nano Chromatic 8GB/BRAND NEW!- RM 400
Ipod Nano Chromatic 16GB/BRAND NEW!- RM 700

Perbezaan Harga Pasaran
Juga di oulet Machines, Ipod Nano Chromatic 8GB RM599 dan Ipod Nano Chromatic 16GB berharga RM799. Klik di sini untuk kepastian.


Ipod Touch 16 GB/BRAND NEW!- RM 1000

Perbezaan Harga Pasaran
Sekali lagi, perbandingan harga daripada outlet Machines. Ipod Touch 16GB berharga RM1229. Banyak juga bezanya. Klik di sini untuk kepastian.

Boleh pilih warna (kecuali Ipod Touch) Hadir dengan 1 tahun warranty dan semua produk di atas adalah barang baru/Brand New. Bukan barang second hand jauh sekali barang buangan. Lol. Juga, hanya COD di lakukan. Merangkumi Lembang Klang dan Selangor. Kira boleh tengok barang dulu lah. Kami/rakan aku tidak melakukan proses bank in duit dan pos barang. Nanti apa-apa hal berlaku susah. Sekian. 

Jika berminat,
012 3187284
e-mail,
defhidaz@yahoo.com

11 ulasan:

adlynndiyana. berkata...

wahh
ipod dealer sekarang :p

ANNE berkata...

i tgk outlet apple bukit tinggi
ipod touch xigt brape GB 949.
rasa standard price lah tu kan

interested ahh ipod touch tuu
nnt jap korek tabung kalu cukup i call.

Ferdows berkata...

ad,
hehe
saja bantu kawan
Boleh cari sen sikit
now dah kering ada 2 ringgit je
sedih kan? Tak dpt belanja u makan:P

Anne,
RM949? Betul ke u tengok?
hehe
:D
cool, kalau nak jgn segan2 call
insyallah layanan mesra pengguna
:P

ANNE berkata...

a'ah.
haritu masa raya haji
check balik pon 949!
agaga

dah bgtau my dad.
tunggu die blk dr outstation.
simpankan satu!
agaga

Ferdows berkata...

ok cool. Will do.
Jgn tak jadi plak:)
anything call that number first
kat sini pn boleh bgtaw sbb I 24/7 dpn laptop:P

Tanpa Nama berkata...

mari2 beli ipod dari kami..o yeah!ipod2!

blitzizni berkata...

kenapa tak nak post? adesh.

Ferdows berkata...

pali aku tahu itu kau. Haha

Blitzizni,
nnt susah nak deal
kira kalau sampai kat rumah dah pecah ke, kotak kosong ke, kang dua2 susah.
Berminat ke?:D
hehe

misshetrek berkata...

haha.
rjin menjadi dealer.
i pun start jual original perfume yg reject kilang tuh..

ade kt page ni
www.myspace.com/perfumesaddict

if mau order,jgn segan2 yer.hehe..
;)

saudagar ipod di pesisiran blog berkata...

ipod..ipod..mari beli ipod..adeh..
mane customer2 nie..hoho
mari beli ipod kami..
murah punya..brand new ipod..
international warranty ma..
meh2..beli2..satu singgit confirm x dpt lol

Tanpa Nama berkata...

nak bertanya ni...knape harga ipod touch kt sini murh berbanding di apple store?ada ape2 perbezaan ke?