Rabu, Disember 17, 2008

Result

Sudah 2.40 pagi dan aku baru pulang dari menonton wayang.

Selepas pukul 12 belas malam sudah masuk hari baru kan? Jadi sekarang sudah 17 Disember kan?
Bantu aku. Aku tiada kekuatan untuk melihat keputusan peperiksaan semester ke-2 yang sudah.

Hmmm... Ok aku sudah bersedia....untuk tidur. Kita tolak ke tepi dahulu soal keputusan peperiksaan dan oh ya, esok tidak perlu cari aku. Aku akan matikan handphone supaya aku tidak tertekan dengan panggilan-panggilan bertanya keputusan peperiksaan aku. Terima kasih datang lagi.

8 ulasan:

blitzizni berkata...

dr td aku try chex. tp tabuley. neh chex lg. masih tak dikemas kini. wuuu~ lemah rasa.

gadis joget berkata...

melarikan diri setelah dapat keputusan?
anda comel :)

kitsch snitsch berkata...

kalau result cun mesti tak matikan phone.

result belum masuk. i'm asking my boyfriend to check my result. stress takut pointer turun.

Ferdows berkata...

Shuz,
agak lah!:P
ye lah tuh I rasa esok time office hour lah baru keluar
eh, u bukan nak tidur ke?:P

syaNa berkata...

aih.. i cuak babe...

takut for intro!

cepatnya masa jalan...

Awin Roslin berkata...

skang dh masuk zuhur. tak kua2 jgak.apa jubur tah uitm.

sa berkata...

Tggu kputusan mmg tersangat menakotkan. Haiih

ainzulkifly berkata...

wahhhhh terernya la abang kita ni sorang! :D hehe, congrats ok? this sem memang sumorang happy gila coz results pun okkkkkk macam mhm! ahahha. so yeah. :) see you in melaka next sem! :D